SharePoint: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Odebráno 26 bajtů ,  12. 5. 2016
Řádek 91: Řádek 91:


===== ''Práce v Excelu'' =====
===== ''Práce v Excelu'' =====
Chcete-li pracovat na dokumentu MS Excel, otevřete vybraný dokument kliknutím na jeho název. Případně vytvořte nový dokument. Poté se spustí, stejně jako u Wordu, webová verze Excelu. Pro editaci dokumentu je nutné zvolit způsob editace. Můžete jej editovat buď on-line nebo v plné verzi Excelu, kterou máte nainstalovanou ve vašem počítači.  
Chcete-li pracovat na dokumentu MS Excel, otevřete vybraný dokument kliknutím na jeho název. Případně vytvořte nový dokument. Poté se spustí, stejně jako u Wordu, webová verze Excelu. Pro editaci dokumentu je nutné zvolit způsob editace. Můžete jej editovat buď on-line pomocí Excel Web App nebo v plné verzi Excelu, kterou máte nainstalovanou ve vašem počítači.  
[[Soubor:Sharepoint50.png|centre|frameless|751x751px]] 
[[Soubor:Sharepoint50.png|centre|frameless|580x580px]] 
Pro většinu případů doporučujeme editaci v aplikaci  Web AppPo otevření souboru Excel v aplikaci Web Apps, lze dokument MS Excel souběžně
Pro většinu případů doporučujeme editaci v aplikaci Excel Web App. Po otevření souboru Excel v aplikaci Web Apps, lze dokument MS Excel souběžně editovat s více přihlášenými uživateli. V pravé dolní části můžete vidět, kdo další edituje dokument. Úpravy v Excel tabulce se ukládají ukládají automaticky při opuštění buňky.  
editovat s více přihlášenými uživateli. V pravé dolní části můžete vidět, kdo další edituje dokument. Úpravy v Excel tabulce se ukládají automaticky na
rozdíl od aplikace Word, kde je nutné při každém dokončení práce soubor uložit.


==== Rezervování dokumentů====
==== Rezervování dokumentů====
13 620

editací

Navigační menu