SharePoint: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Odebrány 3 bajty ,  6. 5. 2016
bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
Microsoft SharePoint je komplexní webová platforma umožňující efektivní spolupráci uživatelů. SharePoint nabízí nepřeberné množství funkcí. Základním rysem je možnost ukládat a spravovat dokumenty on-line prostřednictvím nástrojů Word, Excel či PowerPoint. 
Microsoft SharePoint je komplexní webová platforma umožňující efektivní spolupráci uživatelů. SharePoint nabízí nepřeberné množství funkcí. Základním rysem je možnost ukládat a spravovat dokumenty on-line prostřednictvím nástrojů Word, Excel či PowerPoint. SharePoint dále umožňuje sdílet soubory například se skupinou uživatelů, jež náleží k danému projektu či pracovní skupině. Do počítače lze složky se soubory ze SharePointu synchronizovat a se soubory pak pracovat off-line. Ve spolupráci s oddělením komunikace jsou na SharePoint přidávány např. normy univerzity a jednotlivých fakult. 
 
SharePoint dále umožňuje sdílet soubory například se skupinou uživatelů, jež náleží k danému projektu či pracovní skupině. Do počítače lze složky se soubory ze SharePointu synchronizovat a se soubory pak pracovat off-line. Ve spolupráci s oddělením komunikace jsou na SharePoint přidávány např. normy univerzity a jednotlivých fakult. 


=== Jak se přihlásit? ===
=== Jak se přihlásit? ===
13 620

editací

Navigační menu