Mobility: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Přidáno 394 bajtů ,  4. 2. 2016
bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Řádek 63: Řádek 63:
=== Plnění požadavků ===
=== Plnění požadavků ===


Dále je třeba se podívat na ''Plnění požadavků''. Některá výběrová řízení nebudou vyžadovat přidávání souborů či úpravy textu. Je třeba si tyto požadavky pečlivě přečíst. Je-li třeba vložit text, klikněte na tlačítko [...] a zvolte možnost Upravit text. Vyžaduje-li se přidání souboru, můžete soubor buď přetáhnout na modře vyznačené místo v požadavku, nebo můžete kliknout na tlačítko požadavku a zvolíte možnost Soubory. Jednotlivé požadavky mohou mít limit počtu souborů. Maximální velikost souboru je v současné době 4MB. 
Dále je třeba se podívat na ''Plnění požadavků''. Některá výběrová řízení nebudou vyžadovat přidávání souborů či úpravy textu. Je třeba si tyto požadavky pečlivě přečíst.  
 
[[File:Erasmus 15.png|center]]Je-li třeba vložit text, klikněte na tlačítko '''[...]''' a zvolte možnost''Upravit text.'' Po Vyplnění požadovaných informací do textového pole klikněte na tlačítko ''Uložit změny''. Text lze zpětně editovat.
 
[[File:Erasmus 14.png|center]]Vyžaduje-li se přidání souboru, můžete soubor buď přetáhnout na modře vyznačené místo v požadavku, nebo můžete kliknout na tlačítko požadavku a zvolíte možnost Soubory. Jednotlivé požadavky mohou mít limit počtu souborů. Maximální velikost souboru je v současné době 4MB. Soubory pak lze zpětně smazat či stáhnout do vašeho počítače. 
 
Vyplněný požadavek pak bude vypadat podobně jako na následujícím obrázku. 
 
[[File:Erasmus 13.png|center]]


=== Doplňující informace ===
=== Doplňující informace ===
13 620

editací

Navigační menu