Pripojeni VPN pro Windows 8/en: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Založena nová stránka s textem „You can find all the basic, necessary steps, which must be done before you can connect to UP VPN network, at page with '''Speciální:MyLanguage/Pristup…“
(Stránka aktualizována, aby odpovídala nové verzi zdrojové stránky)
(Založena nová stránka s textem „You can find all the basic, necessary steps, which must be done before you can connect to UP VPN network, at page with '''Speciální:MyLanguage/Pristup…“)
Řádek 1: Řádek 1:
<languages />
<languages />
{{DISPLAYTITLE:Připojení VPN pro Windows 8}}
You can find all the basic, necessary steps, which must be done before you can connect to UP VPN network, at page with '''[[Speciální:MyLanguage/Pristup k pocitacove siti|all the basic information regarding UP network.]]''' Please, continue only after finishing all the steps, or you will be unable to connect to the VPN properly. So, how to we set up the VPN?
Základní a nezbytné kroky, které&nbsp;musíte učinit, než se připojíte k VPN síti Univerzity Palackého, nalezete mezi [[Speciální:MyLanguage/Pristup k pocitacove siti|'''obecnými informacemi o počítačových sítích UP''']]. Jakmile splníte všechny potřebné základní kroky, můžete se přesunout dále. Jak si nastavíte VPN na vašem počítači?


=== Krok 1 - Centrum síťových připojení a sdílení ===
=== Krok 1 - Centrum síťových připojení a sdílení ===
13 620

editací

Navigační menu